maanantai 3. joulukuuta 2012

Vekaran kengät

Vekaralle talveksi hommatut kengät osoittautuivat kaikin puolin surkeaksi valinnaksi. Toivon etten enää koskaan toista virhettä. 1kk käytössä olleet kengät ovat kärjistä puhki kuluneet ja sukat märkinä. 
Budgetsportista nämä tarttuivat mukaamme n.1kk sitten. 

Tuotesivuilla luvataan kenkien olevan veden pitävät. 
Käytäntö osoitti toista. En voi suositella näitä kyllä kenellekkään. Täytyypi vääntää reklamaatiota asiasta. Olen varsin pettynyt. Harmillista. Viime talvena meillä oli myöskin Haltin kengät, ne olivat onnistunu ostos. Tänä vuonna pohjanoteeraus. Toivon, etteivät Vikingit petä, niitä ollut aiemmin ja hyväksi havaittu .
Nyt kengäkauppaan, jotta Vekaran sukat pysyvät jatkossa kuivina ja lämpiminä. 

Millaisia kenkiä teillä käytetään? Onko tullut pettymyksiä tai positiivisia yllätyksiä vastaan? 

kuva lainattu BS:n sivuilta


16.11.2012
2.12.2012 Halti Ortona DX Jr lasten ulkoilukengät
Halti Ortona DX Jr lasten ulkoilukengät

4 kommenttia:

 1. Hyvä muistaa että DrymaX/Gore-Tex tai vastaavissa kalvollisissa kengissä ei saa käyttää puuvillasukkia jotka sitovat kosteutta. Märät sukat tietää kylmiä jalkoja. Kalvoillisten vaatteiden/kenkien alla pitää olla tekniset vaatteet/sukat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli sukat mitkä tahansa, niin ei niistä apua ole, jos kengät päästävät kaiken läpi. Vikingin goret ovat palvelleen ennen ja jälkeen näiden katastrofi haltien. :)

   Osaatko sanoa, miksi monet sanovat että villasukkia ei saisi käyttää? Monet napakasti sanovat, että villasukkia ei saisi käyttää, mutta perusteluja MIKSI, ei ole kukaan osannut minulle kertoa :) Tuon puuvillasukan "ominaisuuden" jo tiesinkin.

   Poista
 2. Ostimme K-Citymarket Myyrmäki, Vantaa 16.10.2014/
  S-debet-kortin maksusuoritus veloitettu tililtä 17.10.14
  Ostokset: Tytölle 1 Viking-merkkiset ja 1 Halti-merkkiset talvikengät
  ja pojalle 1 Viking-merkkiset talvikengät/saapikkaat
  Näitä Halti-merkkisiä talvikenkiä tyttölapsi ehti vain pitää muutaman kerran, kun ne alkoivat halkeilla sivuista ja saappaiden kärki.
  Talvikenkien/saapikkaiden pitäisi kestää käytössä enemmän kuin 1kk, niitä ehdittiin pitää vain muutamia kertoja joulukuussa, kun lumet tulivat joulun aikoihin, jolloin niitä tarvittiin ensimmäisen kerran pakkasella.
  Emme missään nimessä enää koskaan halua ostaa Halti - merkkisiä tuotteita, jos kestävyys on tuota luokkaa, koska aikaisemmin olemme ostaneet Viking - merkkisiä talvikenkiä ja ne ovat todella kestäneet hyvin ja säilyneet ehjinä.

  VastaaPoista

:)