perjantai 28. joulukuuta 2012

Mamman varpaita palelee

Alennusmyynnit. Kävin pyörähtämässä Jumbossa. Onneksi olimme "varhain" liikenteessä, niin auton saimme näppärästi parkkiin. Jos kenkätilanteeni ei olisi niin huono, emme olisi menneet.
Talvikenkiä minulla on kahdet, toiset kirjaimellisesti ratkenneet liitoksistaan ja toisista katkeaa kengännauhat n.3käyttökerran jälkeen(metalliset nyöripaikat vai mitkä ne nyt onkaan). 

Pitkällisen harkinnan ja tutkailun ja ennenkaikkea suositusten perusteella päädyin Sorel-merkkiin. Varpaani kun ovat aina jäässä. Eri malleja kävin siis tänään sovittelemassa. Tykästyin Sorel Joan of Arctic malliin. Mustiin, joita Stockmannilla kävin sovittamassa. Varasinkin. Hinta on vain aika tyyris.. 179e. Kotiin päästyäni alkoikin surffailu. Nyt, kun koko on selvillä niin nettikaupat läpi.. Jos jostain vielä himpun verran edukkaammin. 

Selailtuani useampia nettikauppoja epätoivoisesti mustia kenkiä etsien, löysinkin *täältä* harmaat. Hieman halvemmalla. 2-4päivän päästä varpaitani ei toivonmukaan enään palele.


ps. tulihan sitä tietenkin myös polarn o. pyretillä pyörähdettyä


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti nuo ovat lämpöiset! Kerro sitten kokemuksesi. :) Itselläni on toisen malliset Sorelit, ja ne eivät lämmitä tarpeeksi kovilla pakkasilla. Tämän hetkisille keleille ne ovat kyllä todella hyvät.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti pitävät varpaat lämpöisenä. Jäähallilla ja ulkojäillä meinaa jo pikkusen tulla vilu.. Kertoilen kokemukset sitten. Lupailevat, että -32asteeseen pitäisi pärjätä.

    VastaaPoista

:)