keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Vesselin välikausivaatetta

Kevät on tulossa. Ainakin kaikista kuvastoista päätellen. Alennusmyynnit kaiketi loppusuoralla, jotta kevät tamineille saadaan tilaa hyllyyn. Siispä piti vähän katsastaa kaapinperukoille, että mitäkäs me Vesselin vaatekaappiin kuuluukaan.

Vesselillä oli viime syksynä Molo Kids:n polly nordic vk-haalari. Kokoa 80, oikein hyvä syyshaalari. Piti veden ulkona ja heijastimia on reippaasti. Haalaria käytämme tulevana keväänäkin, jos se vain mahtuu. Naulakossa odottavat myös Polarn o. pyretin windfleece ja Molo Kids:n softshell. Molemmat ovat kokoa 80. Tällä hetkellä takit ainakin mahtuvat, mutta talvea on vielä jäljellä. Keväällä nähdään miten käy.

Uutena välikauteen tulevat alennusmyynneistä ostetut Polarn o. Pyret:n tummansiniset vk-housut sekä turkoosin värinen vk-takki. Molemmat kokoa 86. Housut olivat sovittaessa aikamoiset jätit vielä. Hoikkapoika näkyy tämä nuorimmainen olevan esikoiseen verrattuna.

Jalkoihin Vesseli saa sateella Vekaran vanhat nokian kumitaappaat kooltaan 23. Kaapista en löytänyt seuraavaa kokoa, siis varastoon penkomaan laatikoita. Olenko minä muka jostain ehtinyt luopua. Hah.
Kuivalla kelillä ja kauppareissuilla jalkaan tulevat Kavat kävelykengät tai Adidaksen tennarit.
Mahdollisesti jotkin "rymy" kengät/lenkkarit täytyy vielä hommata..

Molo kids Polly Nordic

Polarn o. Pyret
Polarn o. Pyret & Molo Kids
Nokia kumisaappaat, Vekaralle muinoin hankittu

Kavat

Adidas

1 kommentti:

  1. Kivan näköisiä juttuja! :) Tuo Molon haalari on kyllä malliltaan sitä parhaimmistoa... Katsotaan tuleeko meillekin vielä tuollainen. :)

    VastaaPoista

:)