maanantai 26. marraskuuta 2012

Kestävät välikausihousut ja pitkä välikausi

Tämä pitkään jatkunut välikausi on ollut oikein loistava testijakso Vekaran ulkohousuille. Nyt se on sitten todistettu, että 6vuotiaan housut ovat kovalla kulutuksella. Käytössä ovat olleet H&M:n kuorihousut viime keväänä ostetut ja kesällä ale:sta ostetut Molo Kids Philo kuorihousut. H&M:n housut olivat jo keväällä joitain kertoja käytössä, ennen syksyn käyttöä ja Molo:t tulivat käyttöön lokakuussa. Mutta noin suunnilleen jokapäiväinen käyttöikä housuille aika lailla 1½kk ehjinä.
Nyt molemmissa housuissa on vasemmassa polvessa reikä. H&M:n housuissa hieman isompi, koska niitä on vielä hajoamisen jälkeen käytetty pari kertaa pelihousuina.

Kyllähän se nyt oli tavallaan tiedossakin, ettei sen ikäisellä, sählyä pihalla pelaavalla pojalla kovin pitkään housut kestä. Polvisuojat täytyisi olla, mutteipä niitä eskarissa tule jalkoihin laitettua.

Onhan minulla toki tallessa, molon housujen mukana tullut kangaspala, mutta kuin ihmeessä se olisi tarkoitus kiinnittää. Ompelemalla ? Taidan kipaista prismasta Mustaa itseliimautuvaa nylonpaikkalappua.. .

vas. H&M:n kuorihousut oik. Molo Kids Philo
H&M

Molo Kids Philo
5 kommenttia:

 1. Jep: meidän kaksveen h&m vk-housut oli roskiskamaa....kolmeveen kappahlin housujen polvissa selvät kulumat myös.

  VastaaPoista
 2. Käyttöön vaatteita toki ostetaan, mutta on se vaan silti aina harmillista, kun vaatteet eivät kestä kulutusta. Käyvät välikaudet varsin kalliiksi tallaisina vuosina. Alennusmyyntejä odotellen!

  VastaaPoista
 3. meillä pelataan sählyä vain sisällä kerran viikossa; mutta eskarilainen silti sai välikaudella rikki kahdet vhousut ja nyt kuukauden sisällä kahdet kurahousut.
  ostin 2 pakettia paikkoja, mustaa ja heijastimella :D

  VastaaPoista
 4. kerron myös että noin kolme viikkoa on käytetty hm toppahousuja tässä, täällä saaressa tuulee aina aika navakasti ja koska eskarin kärsivällisyys ei oo valttia niin menkööt topalla kerrospukeutumisen sijan.
  ostin niitä alle 8e alehinnalla useammat pari kuukautta sitten.. ainakaan vielä ei ole hajonnut saati ollut kertaakaan polvet märät, mutta pitäkööt niitä kun ei ole vielä lunta, vedän pakasta vain uudet jos entiset hajoaa ;) siihen hintaan kelpaa..

  VastaaPoista
 5. Se vasta hienoa olisikin, kun muistaisi alennuksista ostaa varalle. Ja niitähän kuluu. Nyt jännityksellä jään seuraamaan haalarin kestoa. Eilen oli ainakin aivan hikipäässä. Tarkeneepa ainakin.

  VastaaPoista

:)