tiistai 13. marraskuuta 2012

Päivä 15.

Unikoulua on nyt takana pari viikkoa, samoin imetys on vähentynyt x2/vrk. Aamutissi tai ehkä oikeammin aamuyönimetys ja illalla puuron jälkeen. Päivisin, varsinkin väsyneenä on kovinkin tissin perään. Eiköhän se siitä. Unikoulun puolelta loistavia uutisia. Vien Vesselin sänkyyn siinä 20 jälkeen. Rauhoittuu sänkyynsä ilman suurempia hepuleita ja nukahtaa itsekseen. Nukkuukin siitä sitten n.6-7tuntia ennen kuin heräilee. Miinuksena itselleni annan sen, että otan pojan melkein poikkeuksetta aamuyöllä viereen. Usein olen niin pöpperössä etten edes ole ihan kartalla itsekkään mitä öisin tapahtuu. Unikoulun aloituksen jälkeen, myös aamuherätyksemme on aikaistunut. Nousemme nykyään puoli 7 jälkeen keittelemään puuroa. Toisaalta, ehdimme nykyään paremmin touhuilla aamuset juttumme, ennen kuin lähdemme viemään Vekaraa eskariin. 

Imetyksen vähennyttyä aamu- ja iltaimetykseen, on ruokahalu kasvanut kovasti poikasella. Aamupuuro, lounas, välipala, päivällinen, iltapuuro uppoavat hetkessä. Annoskoko on tuplaantunut ja tuntuu ettei hän muuta tekisikään kuin söisi. En olisi uskonut vielä muutamaviikko takaperin kuinka paljon imetys oikeasti vaikutti hänen ruokahaluunsa ja syömiseensä. Toki hampaatkin ovat enimmäkseen tulleet. 

Meillä on päivärytmi ja saisin nukkua monta tuntia yössä, jos menisin ajoissa nukkumaan itsekkin. 

Pikku Vesselistä on tulossa huimaa vauhtia Pieni Iso Vesseli. Hän leikkii autoilla. Hainkin varastosta Vekaran vanhan parkkitalon. Suuri menestys. Molemmille. Ensimmäinen ilta menikin Vekaran sillä leikkiessä Vesselin ihmetellessä härpätystä. Myös pahvilaatikko, jonka sisällä Vekaran vanhat lelut olivat, oli huippumenestys. Laatikko tosin ei kestänyt kahden pojan käsittelyssä kovinkaan pitkään.

Se onkin Vesselin ja Vekaran nukkumaanmeno aika. Hyvää yötä!
1 kommentti:

:)