torstai 1. marraskuuta 2012

Se alkoi nyt...

Päivä 3. 
Nyt jo kolmena iltana olemme nukkumaan mennessä noudattaneet aika tiukkaa linjaa Vesselin kohdalla. Rinnalle tai syliin ei nukahdeta. Samaa linjaa yritän myös pitää päivällä. Syli ei ole nukkuma paikka (poikkeustilanteita toki löytyy esim. toisen ollessa sairaana) ja tissini eivät ole huvitutteja. Kumpikaan pojista ei ole ikinä huolinut tuttia, joten olen huomannut olevani toisinaan myös tutti. 
Viimeyönä sinnikkäästi kävin kippaamassa Vesselin makuulleen ja vasta aamun puolella otin rinnalle. Olen ihan tyytyväinen itseeni. Tosin tästähän se vasta alkaa. Suurin motivaationi Vesselin omaansänkyyn nukuttamisessa on tosiaan se turvallisuus. En halua herätä, joku yö siihen, että toinen tippuu sängystä.

Allergian kanssa olemme edenneet Vesselin kanssa siihen pisteeseen, että kauramaito on alkanut maistua. Jes! Muksun soijamaito ja nutrilon pepti2 olivat hänen mielestään ihan no no. 
Ruoka on maistuu jälleen. Onko tilanne todella se, että olemme terveitä ja uusia hampaita ei juuri nyt ole tulossa. Nautin todella näistä "normaaleista" olo suhteista. Univaje itsellä on pieni juttu, silloin kun lapset voivat hyvin. 

Aamuisin puuro nautiskellaan tietenkin kera mansikoiden. Mikäs sen parempaa. 


2 kommenttia:

  1. kiva, että kauramaito maistuu :) mulla on ollut paha tapa 'tyytyä' siihen, että vauva nukahtaa rinnalle ja piste. nyt yritän jo tätä pienempää vieroittaa pois siitä tavasta. meillä molemmat söi tuttia vain sen esnimmäisen 2kk ja sitten lopettivat ihan itse. tavallaan se on kyllä harmittanut, mutta toisaalta eipähän ole sitä vieroitusitkua niistä pitänyt käydä läpi.

    VastaaPoista
  2. Tuo on tuttua "tyytyä" siihen, että pieni nukahtaa rinnalle. Nyt vain alkaa olla sen verran kova ikävä omaa tilaa nukkua. :) Ja meillä merkit viittaavat vahvasti siihen, että jossain vaiheessä tämä tulisi olisi kuitenkin tehtävä. Joten nyt yritän olla kovin motivoitunut. :)

    VastaaPoista

:)