tiistai 24. syyskuuta 2013

Vesselin Talvivarustus 13-14

Sääukot uhkailivatkin, että ensilumi saattaapi tulla jo tällä viikolla. Täytyy siis kiireesti varmistella, että kaikkea tarvittavaa on. Vajaat kolme viikkoa vielä aikaa, käydä läpi vaatevarustelua niin sisä- ja ulkovaatteissa. Sitten se alkaakin työ/päiväkoti pyörinä. Hui!

Nyt kuitenkin niihin ihaniin toppavaatteisiin, joita olen jo tovin hypistellyt. Kohtahan ne saakin jo ottaa käyttöön mikäli sääukot oikein ennustavat.

Ensimmäisenä Vesselille on Molo Kids viime talven ihana Polaris Fern. Kuva ei todellakaan anna oikeutta tuolle ihanan kirkkaalle vihreälle. Koko on 92, jota olen todella jännäillyt, että mahtuuko koko talven.
 Asusteina on Molo kids Itzak talvihattu 3/5 ja Igor talvikinttaat 3/5. Kypärälakki on fleece vuorellinen Molo kids Snow värinä sky/fern 3/5. Toistaiseksi hatun sovitus on ollut varsin epämiellyttävää Vesselin mielestä. Jospa ne talvella paremmin päässä sitten pysyisivät.
Viime talvena Vesselillä oli samanlainen Itzak hattu väri oli space (sinisävyinen) kooltaan se oli 1/2, kypärälakin kanssa se oli todella hyvä tuulen pitävä hattu.

Toisena Vesselille on 2osainen toppasetti johon kuuluu Molo kids castor skydiver 98 ja Ticket to heaven Kali pants red orange 98.  Tämä setti on suoraan sanottuna iso. Kyllä se päällä liikkuu hyvin. Mahdollisesti kevät puolella sopivampi. Toppahousut olivat sarjassamme "Must have". Kun näin ne kaupan hyllyllä, ne vain kolahtivat. Väri oli täydellinen ja kun takki vielä osui nettimyymälän alelaarista vastaan, niin olihan sekin hommattava. Tykkään kovasti.

Lisäkerroksia varten löytyy ruskovillan haalarit 90 ja 100.
Kengät on vielä hankkimatta. Joko viking gore-tex tai super fit, riippuen kummat passaavat paremmin Vesselin jalkaan. Villasukan kanssa olen näitä kenkiä aiemmin käyttänyt. Tästä kun on olemassa erilaisia väittämiä. Molempien jalat ovat pysyneet kuivina ja lämpiminä villasukkien kanssa. Olen useaan otteeseen kuullut, että gore-tex kenkien kanssa ei saisi villasukkaa käyttää, kuitenkaan mitään selkeää perustelua en ole kuullut. Ehkä tarvitsemme vielä toisen haalarin, sen kuuluisan Kakkos haalarin.. Metsästys vielä käynnissä.

Semmoiselta siis Vesselin tuleva talvi näyttää, väriä on enemmän kuin veljellään. Onneksi.

ps. Tämän talven haalareista suosikit onkin jo valittu... joten alea odotellaan...
Mutta tulisiko koon olla silloin 3vuotiaalla jo 104.. hmm... 

molo kids polaris fern

Molo kids snow sky/fern, igor toppahanskat ja Itzak hattu
Ticket to heaven Kali pants värinä red orangeLumilukossa pienoinen kiristysmahdollisuus

Molo kids castor skydiverVesseli ei oikein välittänyt poseeraamisesta...

3 kommenttia:

 1. Komialta näyttää! Nyt onkin ollut pari niin kylmää päivää, että piti kaivaa oma kevyttoppatakki jo esiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmät aamut ja viileät päivät kylmän tuulen kanssa... Säät pistävät taas miettimään, että miten ihmeessä osaan pakata lapselle oikeat varusteet päiväkotiin.. Ettei tule ihan hiki, mutta palellakkaan ei saa.. :)

   Poista
 2. Näyttää todella, todella hyvälle!!!

  VastaaPoista

:)