maanantai 23. syyskuuta 2013

Ekaluokkalaisen talvivarusteet

Eilen kuunnellessani sääennustusta havahduin sanoihin "ensilumikin saattaa maahan sadella". Hetkinen.. Siis ensilumi, eihän tässä oikein vielä ehditty syyskamppeitakaan käyttää ja osa talvivarusteitakin on vielä hankkimatta... Esimerkiksi Vekaralla ei ole toppahanskoja tai on parit topparukkaset, mutta eihän nyt meidän ekaluokkalainen niitä halua pitää...

Tässä kuitenkin pieni muotoinen  kokoelma ekalaisen talvivarusteista. 
Hänen pituudestaan, en osaa sanoa juuta enkä jaata (ainakin 125cm) kesällä mitattua pituutta en muista millään. Hänelle on siis talveksi kaksi 2osaista toppasettia. Haaria hän vastusteli jo eskarivuonna ja lupasin hänelle, että koululaisena ei tarvitse enää haalaria. 

Setti nro. 1 on viime jo toissa vuonna hankittu T2H:n outletista. Edellisenä talvena hieman reiluna käyttöön otettu, mutta oikein siistinä säilynyt ja nyt sopiva. Housut ovat jotenkin väärän malliset hoikkelille Vekaralle, mutta tarvittaessa menevät. Edellisen talven viettivät samasta syystä iskemättöminä kaapissa. 
Koko lapussa lukee 128 / 8y 

Setti nro. 2. Kevään ja kesän aikana hankitut Molo Kids Connor -takki ja Jump -toppahousut, kooltaan 140. Vekara valitsi väriksi pirtän mustat. Suostuin ainoastaan, koska näissä on hyvät heijastimet. Muutoin tällaista valintamahdollisuutta ei olisi ollut. Ensi talveksi toki ehdotin värikkäämpää vaihtoehtoa, katsotaan mitä tulevista alemyynneistä sitten mukaan tarttuukaan. 

Reiluja nämäkin toki ovat, tarkoitus onkin, että mahtuvat koko talven ja ehkä jopa hieman seuraavaakin. Jump toppahousuihin oli henkselit kokoa 6/8, sovitimme ja totesimme ne liian isoiksi, siispä odottelemme, että posti tuo meille pienemmät eli 3/5 koon henkselit. 

Talvikenkinä ovat Viking gore-tex saapas. Hyväksi haivaittu useampana vuonna (toisin kuin viimevuotiset Haltit...)

Tarvelistalla ovat vielä toppahanskat (sormikasmalli) ja neon oranssi talvihattu! 

Eiköhän tuo meidän ekaluokkalainen näillä pärjää... 

ps. voihan syksy ja pimeys ja huono kuvaamisvalo 

Ticket to Heaven Inia set Pipo Molo kids Kenzie skydiver 
Molo kids Jump toppahousutMolo kids Connor toppatakki
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)