torstai 12. syyskuuta 2013

Kahvihetki hiekkalaatikolla

Haikeudella lasken päiviä töiden ja pienen päivähoidon alkuun. Vähiin käyvät kahvihetket aamutuimaan hiljaisella hiekkalaatikolla. Kaikki päättyy ainakaan, niinhän sitä sanotaan. Nyt on aika aloittaa uusi aikakausi meidänkin perheessä. Jotenkin minä en vain koe olevani valmis. Olenhan minä toki tämän päätöksen tehnyt jo vuoden vaihteessa. Nyt se vain tuntuu tulevan niin yllättäin ja niin kovin pian.


Ei siis auta muu, kuin nauttia näistä muutamista viikoista joita saan vielä kotona viettää.

Vesseli on erityisen kiinnostunut kivistä ja linnuista. Yleisesti ympäristöstä. Kiviä pitäisi kerätä taskut ja ämpärit täyteen. Hiekkaleikit ovat alkaneet kiinnostaa kovasti. Olemmekin useana aamuna istuskelleen hiekkalaatikolla saatettuamme ensin Vekara koulumatkalle.

Tulossa on hyvin rauhallinen viikonloppu. Isäntä lähtee metsälle ja Vekara mökille. 
Nautiskelemme Vesselin kanssa rauhallisuudesta. Saatammepa käydä keskustassakin pyörähtämässä kahvi-kakkuherkuilla ja ihmettelemässä väenpaljoutta. Mikäli sikäli sää sallii. 

Välikausivarustus onkin jo korkattu näin aamutuimaan käyttöön. Maan olessa kostea ja ilman vielä viileä. Talvivarustelu on vielä ostain käynnissä. Meillä on kyllä ihana haalari, mutta hitsivie, eihän sitä nyt yhden varaan voi jättää. Niistä lisää myöhemmin. 

Mukavaa Torstainpäivää! (itse olin jo eilen ihan varma, että on torstai..)

Alla kuvia aamuisista touhuistamme. 
Päällä tänäkin syksynä Molo kids Polly Nordic koko 92. Päässä ihana Po.p:n Robotti-pipo ja jaloissa viking Sputnik syyskengät. 

ps. Kivien keräily on ihan ykkösjuttu. Niitä löytyykin tällä hetkellä taskuista, kengistä jopa kylpylelujen joukosta...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)