torstai 19. syyskuuta 2013

Ekaluokkalaisen syyskamppeet

Valitsinpa päiväksi taas mitä parhaimman kuvausilman. Voitte kuvitella kuinka ihana luonnonvalo ulkoa sisälle päätyy tällaisena mukavana ukkosenilmalla. Noh, oli miten oli. Tässä ne nyt ovat Vekaran syysvarusteet.
Vekaralle on kertynyt 3 takkia, joista 2 on softshelleja ja yksi tuulitakin tyyppinen.

Näin sadesäällä Vekaralla onkin tuo Icepeakin tuuli/kuoritakki päällään, joten kuvaa siitä ei nyt ole.
Kuorihousuja emme vielä ole ottaneet käyttöön, mutta jos säät muuttuvat sateisemmiksi, niin sekin on edessä. Tänä syksynä meillä on käytössä viimevuotiset molo kidsin philot. Kyllä! Ne samat jotka kuluivat toisesta polvesta puhki, kuten HM:n versiot. Niitä yritin myöskin paikata, mutta paikat eivät yksinkertaisesti pysyneet. Paikkasin ne kauniisti zirkin niksin mukaan: kontaktiliimaa ja heijastinpaikka! Toimii, eikä ole yhtään hullummannäköinen kun tarpeeksi kaukaa katsoo. Tälle syksylle meillä on jälleen testissä nämä HM kuorihousut, katsotaan kuin käy.

Asusteiksi ovat valikoituneet jonathanin vk-hanskat, koska ne ovat Vekaran mielestä hyvät maalivahdin hanskat(potkivat pihalla paljon jalkapalloa) ja pipo. Yksi ainut pipo?! Minulla on siis lupa hankkia muutama kiva pipo lisää, eikö?

Kengät kuluvat supertahtia, en oikein tiedä että miten ja missä poika oikein toisinaan rymyää. Käyttöön ne on toki ostettu. Eilen kotiutuivat syyskengät nro.3. Gulliverin siniset softshell kengät. Toivon, niiden kestävän nyt talvikauden alkuun.

Syksy on jotakuinkin tässä.
Kunhan vielä kaikki talven varusteet ja asusteet saan haalittua kasaan...

Vihreä softshell 128 polarn o. pyret ja sini-ruudullinen 122 HM:lta.

Ylemmät kuorihousut HM koko 128 ja alemmat Molo Kids Philo koko 122.  

Pipo HM ja vk-hanskat Jonathan.

2 kommenttia:

 1. Jonathanin vk-hanskat näyttävät hyviltä. Onkohan niitä ns. tyttöväreissä tai mustina myynnissä?

  Meillä meni muistaakseni viime syksynä (vai oliko jo vuosi sitten keväällä?) H&M:n vk-housut melko nopeasti entisiksi, mutta toivotaan, että teillä kestää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä viime syksynä h&m:n ja molon housut kestivät aikalailla yhtä kauan, ennen ensimmäistä hajoamista. Hajosivat lähes identtisesti samasta kohdasta :) Mutta tosiaan h&m:n housuissa eivät paikat pysyneet sitten millään ja toinenkin polvi hajosi nopeasti, toisin kun molon vk-housut, joista jäi vielä käyttikset tälle syksylle (naftit jo, mutta saavat kelvata). Jonathanin vk-hanskoja taitaa olla harmaina, vihreinä ja turkoosin värisinä ainakin.

   Säät kyllä viilenevät ensiviikolla ennusteiden mukaan aika rankasti, että näinköhän saa topat kaivaa suoraan kaapista ;)

   Poista

:)