perjantai 13. syyskuuta 2013

Perjantai 13 ja pikainen visiitti Pallokala Poks:ssa


Tänään jäimme Vesselin kanssa ihan kaksin. Muut perheen jäsenet palailevat kotiin sunnuntain ja maanantain aikana. Tänään tämä erikoisuus ei suuremmin vaikuttanut meidän touhuihimme. 

Kävin katsastamassa Kirpputori Pallokala Poks:n tarjonnan ja vilkaisin nopeasti samalla PompDeLuxin esittelyssä olevat vaatteet. Pallokala Poks oli minulle uusi tuttavuus. Olen siitä satunnaisesti lukenut muista blogeista ja tuttavani on minulle tätä myös mainostanut. Kirpputori sijaitsee Pikku-Huopalahdessa. Tilkantorilla. Parhaiten tänne pääseekin 10 ratikalla. Itse kuljin lapsuudesta tuttuja polkuja, kun sain autoni vanhempieni lähelle parkkiin. 

Hetken kiertelin ja kaartelin. Vesseli tietenkin kiinnostui kaikista leluista, joita oli kätevästi hyllyjen alatasoilla. Tällä kertaa jouduin poistumaan tyhjin käsin (toisinaan se on ihan hyväkin). Tarjonta oli vähän nuhjuisen oloista. Muutamia kenkiä ja takkia lukuunottamatta. Luultavasti perjantai ei ollut viikon paraspäivä. Ehkäpä maanantaisin kannattaa käydä. En tiedä. Pallokala Poks on lähellä vanhempiani, joten täytynee käydä pistäytymässä siellä useamminkin. Ehkä toisella kertaa mukaani jotain tarttuisikin. 

Tilkantorilta jatkoimmekin matkaa läheiseen leikkipuistoon odottelemaan mummoa. Taisi siinä ainakin tunti vierähtää, mutta ulkoiluhan ei ole koskaan pahasta. Vesseli viihtyi pitkään hiekkalaatikolla. Keinut ja liukumäet ovat menettäneet suosiotaan selvästi. 

Kotiin päästyämme Vesseli huutelikin jo "Ketää Kootaa? Ketää Kootaaa?" eikä kukaan vastannut. 
Hassua kyllä Vesseli ei sen kummemmin lähtenyt muita etsimään. Hänelle riitti, että olin paikalla. 
Nukkumaan mennesä hän taas huuteli onko ketään kotona, mutta pian rauhoittui nukkumaan.

Jännä nähdä huomaako hän huomenna mitään erikoista meidän lauantaipäivän vietossa. Päällä Po.p:n lippis, turkoosi huppari ja paita. Molo kids Philo vk-housut ja Viking Sputnik syyskengät. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)