keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Keskiviikko

Hereillä ollaan. Muutaman päivän tauko blogimaailmasta , ihan puhtaasti omaa saamattomuutta ja laiskuutta. Nyt kuitenkin taas hereillä ja melkein pirteänä. Unikoulussa päivä 9. menossa. Edistystä nukkumatapoihin ja ruokailuun on tullut huomattavasti imetyksen vähennyttyä x2/vrk ja unikoulun alettua.

Nukkumaan mennään 21 aikoihin. Edistystä tässä on se, että aiemmin Vesseli ei malttanut nukkumaan ennen ilta kymmentä - yhtätoista. Se tietää siis vapaata aikaa minulle tunti-kaksi iltaan lisää. Ei yhtään huono, vai mitä? Ensimmäisen kerran heräilee siinä 4 jälkeen. Yleensä käyn kippaamassa pojan uudelleen sänkyyn ja laitan peiton päälle. Tämän saatan joutua toistamaan muutamaan kertaan. Usein kuitenkin rauhoittuu sinne. Seuraavaksi onkin kello jo 6-7välillä ja otan hänet viereen rinnalle. Kaikki ei ihan sulavasti ole kuitenkaan öiseen aikaan aina mennyt. Eräänä yönä heräsin neljän aikaan ja huomasin Vesselin olevan vieressä. Mitään muistikuvaa tapahtuneesta ei ollut. Nostin poitsun omaan sänkyyn ja jatkoin uniani. Seuraavan kerran heräsin hieman ennen 7 ja taas oli poitsu vieressä, eikä itselläni taaskaan mitään käsitystä asiasta. Olen siis touhuillut unissani. Hieno homma. Käskinkin toisen puoliskon tarkkailla touhujani enemmän, jos sattuu hereillä olemaan. Täytyy itsekkin mennä ajoissa (aikuisten oikeasti) nukkumaan, jos sillä vaikka välttyisi yölliset touhuilut.

Ruokailussa on tapahtunut ihmeitä. Kyllähän sekin oli odotettavissa imetyksen vähetessä. Vesseli ihan oikeasti syö. Viisi kertaa päivässä. Osan aterioista lähes kokonaan itse. Annoskoot ovat tuplaantuneet viikon aikana myöskin.

Vesselin lempipuuhia ovat Isoveikan huoneen sekoitus ja imurointi. Aamulla ensimmäisenä köpöttelee Vekaran huoneeseen ja kiipeää sänkyyn höpsöttään (jolloin minä ehdin ripeästi keittää kahvit ja puurot). Olen todella iloinen, että Vekara ottaa pienemmän mielellään huoneeseensa touhuilemaan, vaikka lopputulos onkin täyskaaos. Kaikki lelulaatikot lattialle kipattuna. Imuroida Vesseli saa myös aika vapaasti. Pölyä ja varsinkin hiekkaa tuntuu olevan loputtomasti, joten mitään haittaa ei ainakaan siitä ole. Eteisessä, kun kuuluu vielä kiva kilinä hiekan ropistessa. Mitäs lempipuuhia teiltä löytyy?

Laiskuuttani voin syyttää tästäkin hiekanmäärästä eteisessä. Rattaissa kantautuu aivan huisin paljon, mutten jaksa rattaita vaunuvarastoon viedä. Koen helpommaksi, että voin pakata kaiken lähtövalmiiksi ennen liikkeelle lähtöä.


Väsy meinasi yllättää aikaisen aamun johdosta, mutta imurointia ei vaan voinut kesken lopettaa. 
http://sunnuntailapset.blogspot.fi 
Ja täältä pääsee *Arvontaan*

2 kommenttia:

  1. Hyvä, hyvä. Mukavaa kuulla, että noin hyvin sujuu! :)

    VastaaPoista
  2. Hienosti sujuu juu, kunhan saan itse lopetettua tuon unissahääräämisen :D

    VastaaPoista

:)