perjantai 23. marraskuuta 2012

Pakkoloma netistä.

Oma läppärini sanoi poks ja pum. Tai ei se oikeasti sanonut mitään, mutta hukkasi vain netin. Orpo olo, todella. Kaikki kuvani, koko elämäni on koneellani. Todella orpoa miehen koneelta käydä lukemassa blogipäivityksiä tms. Joten pikainen päivitys "lainakoneelta" ilman kuvia. 

Vesseli on flunssassa, johan sitä jo hetki ehdittiin olla terveinä ja oppia menemään yksin nukkumaan. Yöt itsessään eivät tosin vielä suju. Ehkäpä sitten, kun imetys loppuu kokonaan. Vekaralla oli ensimmäinen jääkiekko-peli. Niukasti taisivat hävitä. Vekara teki 1 maalin ja sai tsemppari palkinnon. 

Kuumimmat puheenaiheet ovat Vekaralle lähestyvät eskari-kaverin synttärit ja joulu. Joulukuun alkuun lasketaan päiviä ja hienointa joulukalenteria odotellaan. Olenkin jemmaan ostanut Lego city kalenterin täksi vuodeksi. Viime vuonna oli star wars, joka minulle oli pettymys, toki pojalle mieleinen. Joulupukin konttiin minulla on muutama lahja vaatekaapissa jemmassa. Täytyy paketoida ne Vekaran ollessa eskarissa. Vielä olisi asiaa kaupoille, kunhan tästä vain pääsisi nappaamaan tuon äitini matkaan. 

Viikonloppuja :) Jokos teillä on lahjat ja joulukalenterit hommattuna ? 

Ja enhän olihan minun kuva tähänkin lisättävä. Alla kuva vanhasta pyykkikoneesta. Vekaran ollessa 1½vuotias, hän löysi tussin ja vietti hiljaisen hetken vessassa. :) 


1 kommentti:

:)