tiistai 15. tammikuuta 2013

Voihan pissa!

Jokainen varmaan tietää, kuinka ihanaa on lapsista möyriä lumessa ja kiipeillä lumikasojen päällä. No eipä ole meillä. Tai kivaa varmasti olisi, jos kaikkialla ei olisi koiran pissaa ja kakkaa. Voi, että minun ärsytyskynnystä taas koetellaan todenteolla. Kyllä minä vielä nuo kadunvarret kestän, mutta kun kerrostalomme sisäpiha on merkattu jokaista lumikasaa myöten. Ihan sitä itseäänkin löytyy. 
Mukava tuolla nyt on sitten lasten kanssa touhuta. Varsinkin kun Vesseli on tämän tästä rähmällään.

Ehkä hitunen ymmärrystä löytyisi, jos ainoa kulkureitti olisi juurikin tuon sisäpihan kautta, vaan kun jokaisesta rapusta pääsee ulos myös suoraan kadulle. 

Laitoin merkin meidän terassin eteen, koska lapseni kulkevat siitä tuohon pihalle leikkimään. Tuskin mitään apua, mutta olenpahan ilmaissut mielipiteeni. 


2 kommenttia:

 1. Meidän taloyhtiössämme asuu (tällä hetkellä) vain fiksuja koiraihmisiä, sillä kaikki ovat ymmärtäneet, että koiran voi viedä sen kymmenen metriä pois piha-alueelta ennen kuin antaa tehdä tarpeensa (tai jos isompi vahinko sattuu niin sen voi korjata siististi pois). Eipä niitä läjiä ole lapsettomienkaan kiva katsella (ja kaivella kengänpohjista) heti ovesta ulos astuttuaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samana päivänä, kun itse lapun ulos laitoin. Oli isännöitsijä muistuttanut myös asiasta. Nyt piha ollut siisti. En tiedä sitten onko uutta lunta satanut sopivin väliajoin.

   Varmasti en voi sanoa, että koirien jätökset ovat peräisin talonyhtiön asukkaiden koirilta. Läpikulku pihamme poikki on toisinaan aika vilkasta.

   Poista

:)