lauantai 5. tammikuuta 2013

Unettomia öitä, jatkoa.

Päätinpä eilen illalla sitten ryhtyä tuumasta toimeen. Ei iltatisuttelua, eikä varsinkaan öisin. Noh. 
Yöunille käytiin vasta 22.00 (päiväunet eivät menneet päivälläkään suunnitelmien mukaisesti). 
Vesseli heräsikin 00-01-02-....-6.30 sitte noustiin ylös. Tunnin välein siis herätty. Osan yöstä nukuin käsi pinnasängyssä. En tiedä onko sekään nyt erityisen hyvä asia, mutta saimme sen ansioista nukkua ainakin 10min enemmän. Voin sanoa, että kyllä usko meinasi itellä loppua siinä kello 3 ja 4 välimaastossa. Enimmäkseen kaiketi odotin aamua, jotta voi nousta ylös väsymyksestä huolimatta.

Kun Vesseli yöllä heräsi ja nousi pystyyn huutamaan, odottelin hetken ennen kuin tein mitään. Toivoen, että hän rauhoittuisi itsestään. Eipä muuten kertaakaan rauhoittunut. Noustava siis oli. Kampesin itseni sängystä ja kippasin Vesselin pötkölleen, yleensä useamman kerran tämän sain tehdä. Hetken tassutellen (?) ja silitellen. Lopulta riitti pelkkä käden päällä pitäminen (täytyy ehkä hakea kaurapussi takaisin vanhemmiltani). Kuitenkin yritin siirtyä takaisin omaan sänkyyn ennenkuin Vesseli nukahti uudelleen, mutta olisi kuitenkin rauhoittunut. Ottaen huomioon myöhäisen/aikaisen ajankohdan tälle ajattelutyölle, niin en voi mennä vannomaan, että kaikki meni niinkuin oppikirjassa. Hoh. Osan yöstä siis nukuin käsi pinnojen välissä, Vesselin kädestä kiinni pitäen. Siitäkään ei saa tulla tapa. Vesselin sänky on makuuhuoneessa, omamme vieressä. En todella tiedä onko siitä hyötyöä vai haittaa unikoulumme kanssa. Muuta paikkaa nyt vain ei ole. Jatkossa olisi ajatuksena saada pojat samaan huoneeseen. 
Vesimuki aiheutti yöllä enemminkin raivokohtauksen, kuin helpotuksen janoon. 

Aamu sen sijaan on sujunut ihan rattoisasti. Aamupuuro maistui pojalle hyvin, kun ei ollut aamuyötä tissillä tankkaillut ja lupsutellut. Eikä muutenkaan roiku kokoajan helmoissa ja rintanikin on jättänyt rauhaan. 

Ehkä tämä tästä hiljalleen. En uskonutkaan tämän olevan helppoa, kenellekkään. 

Autoleikit ovat tämän hetken ykkösjuttu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)