sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Aatonaatto

Enää yksiyö jouluun. Isomman kohdalla tämä ei jouluaaton lähestyminen ei ole ainakaan kiltteytenä näkynyt. Melkeinpä päinvastaisena reaktiona näkynyt. Kaikkea vastustetaan enemmän tai vähemmän. Vesselin flunssat näyttää sopivasti jouluksi siirtyvän syrjään. Toivotaan, että pysyvätkin poissa vähintäänkin ensivuoteen asti. 

Jotain on tapahtunut myös omalle ajalleni. En ole ehtiny blogia käydä katsomassa. Töissä olen käynyt pyörähtämässä useammankin vuoron. Piparkakkutalot ja piparkakkuset olemme kuitenkin paistelleen. Torttuja olisi tarkoitus tänään paistella lisää. Kinkkukin on kuulemma paistovuorossa. Kovin huoleton tuo meidän kinknpaistaja kuitenkin on. Jos minä en olisi asiasta huolehtinut, olisi kinkku luultavasti vieläkin pakastimessa. Mikäpä siinä.

Eilen teimme joulusiivouksen koko perheen voimin. Pyykkivuori odottaa vielä valloitusta. Nyt kuitenkin jo puhtaasta pyykistä kyse. Miten se viikkaus ja kaappiin vieminen onkin välistä niin ylivoimaisen haastavaa. Urakka on kuitenkin saatava tänään alta pois.

Joulukuusi haettiin eilen, Vesselin posket helahtivat aikalailla punaisiksi, (toivottavasti ei kuusen vuoksi). Sen koritselu saa kuitenkin vielä odottaa. Arkiset askareet on suoritettava ensin alta pois. Erityisesti kylpyhuone täytyy saada tyhjennettyä pyykkiviritelmistä, jotta sinne sopii huomenna mukavasti saunomaan. Ensimmäistä kertaa vanhempani tulevat meille joulun viettoon, eikä meidän tarvitse lapsosia pakata mihinkään. Pukkia ei tänävuonna ole meille tulossa käymään. Emme viitsi Vesseliä kiusata. Vekarakin on niin villinä, että saattaisi parta jäädä käteen. 

Onko teille tulossa Joulupukki kylään? Löytyykö kotoanne oikeanlainen kuusi vai muovinen versio?

Jahas, nyt täytyy mennä ennenkuin Vesseli kaataa kuusen! 

Ihanaista Joulua Kaikille !! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)