tiistai 23. lokakuuta 2012

Vesselin talvivarustelua.

Vesselille on talvivarustusta ihan reilusti. Osa Vekaran vanhaa ja osa uutta. Enimmäkseen keväällä alennuksista hankittuja. Ticketin haalariin tykästyin kovasti keväällä. Haalarin tilasin ellokselta ale hinnalla. Ensimmäistä kertaa teen tuttavuutta Ticketin haalarin kanssa. Katsotaan, kun talvi alkaa kuin käy. Vekaran vanhat haalarit ovat olleen Lassieta ja ReimaTec:ä, mutta jotenkin mallistot eivät miellytä silmääni enää yhtään niin paljon, kun olen nähnyt kaikki nämä muut ihanuudet. Kovasti keväällä yritin löytää Molo kids grasshopperia alennuksesta, muttei koko tarjonta enään kohdannut meidän tarvetta. Harmi. 
Lassie Fleece ja ReimaTec haalarit ovat siis Vekaran vanhoja. Aavistuksen verran on Reiman haalari Ticketin haalaria pienempi. Vaikea sanoa kumpi reilu ja kumpi ei.

Asusteina ovat Molo kids toppahanskat (syyslomalla kävin Kempeleessä Metsolan liikkeessä, jotain oli vain pakko ostaa...voi voi..) Vuorellinen Fleece hattu on Jonathanin (Jesper Juniorin -50%), sekä Vekaran vanha pipo ja hanskat (H&M). Kenkiä Vesselille sovitellessa totesin, ettei Vikingit 23 mene jalkaan, ei sitten mitenkään. Varsinkaan jos sinne paksumpaa sukkaa pitäisi saada. No no. Kengät ovat Vekaran vanhat, joten ei suurta menetystä, kun ei voikkaan käyttöön ottaa. Hulluilta Päiviltä kävin hakemassa Superfit 24. Nauhojen ansioista, tuntuu kenkä aukeavan enemmän ja jalan pujahtavan jotenkin sulavammin kenkään. Ainakin toistaiseksi menevät jalkaan. Kyllä pojilla on ihan järkyttävän kokoinen jalka, ei pelkästään kengät. On minulla jemmassa vielä Vikingit 25, nekin Vekaran vanhat. Hyvin kestäneet nuo talvikengät, kun vertaa mitä tahtia lenkkarit kesällä kuluvat. Niistä ei sitten jääkkään mitään säästeltävää. 

P.S Tilasin babyshopista Molo kids talvihatun outlet puolelta, ilmeisesti viimevuoden mallia, sekä Vekaralle pipon. Toivottavasti passaavat.
Ticket to heaven "tähti"haalari 86. Lassie Fleece haalari 80 , Vekaran vanha ReimaTec 80
No joo. Saattaa olla, että olen tykästynyt tähtikuosiin...


1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää! Ja sopivalta määrältä. Noi kengät onkin hyvän malliset. _Laitan mallin muistiin.:)

    VastaaPoista

:)