lauantai 27. lokakuuta 2012

Vekaran talvivarusteita

Vesselin talvivarusteet piti sovitella tänään, ensilumen tultua. Ticket to heaven:n setin ostin jo keväällä outletista. Koko on 128/8y. Vesseli oli 6v neuvolassa keväällä 116cm pitkä, ja viimeksi kotimitalla mitattuna 118 eli ei hirmuisesti ole pituutta kertynyt. Siksi vähän jännittikin, että onko puku valtava. Yhdet erilliset Luhdan toppahousut löytyvät myös kaapista, ne ovat kokoa 122, uskoisin niiden olevan hieman passelimmat. 

Viimeksi tätä asua sovittaessa se näytti jotenkin todella jättisuurelta. Ehdin tilata Vekaralle tästä syystä Polarn o. Pyretin nettimyymälästä haalarin. Muistaakseni oli 20% alennusta. Koko on 122. Kovin reilun oloinen sekin, toisaalta tuo poika on kovin hoikkeli. Mahtuupa kerrosta alle helposti. Hatun tilasin Babyshop.com:sta. Miten voikin olla niin vaikeata miellyttää 6vuotiasta, kun pitää olla hienoa muttei nössö ja kuitenkin lapsekas. Yritän pitää vielä kiinni minun mussukasta, joka Ei ole vielä koulussa. Vasta eskari. Pieni lapsi vielä. Kovasti vaan tuntuu olevan kiire kasvaa isoksi pojaksi. Tänään hän kuitenkin myönsi pelkäävänsä, joskus pimeää. Aiemmin siis kiistänyt pelkäävänsä yhtään mitään ikinä. Pipo oli nyt kuitenkin mieluisa. Kevääksi kuulemma punainen pipo valkoisilla tähdillä, koska hän pitää tähdistä. Ettei vain tässä nyt yritettäisi mielistellä äitiä, jolla on hieman taipumusta tykästyä tähtikuosiin. Ja pojillahan on punaiset maxomorran paidat valkoisilla tähdillä, kuten Vekarakin minua muistutti. 

Kengät ovat Haltin Ortona Drymax, Snow boot Jr. Onpas taas kengillä nimi. Nämä haimme Vekaran kanssa Budget sportista. Tarjouksessa olivat nekin. Sovittelimme useita ja kuten varmaan arvaattekin, ei mitään mieleisintä hommaa pojalle, kun leikkikavareitakin olisi ollut. Välillä tuntuu, että Vekaran kanssa on aivan mahdotonta käydä nätisti ja nopeasti kaupassa. Kaikesta pitää vängätä, kaikkea pitää kinua, koskea, räveltää. Ehkä ärsyttävintä on, että joka paikkaan pitää poukkoilla ja säntäillä holtittomasti. No, saimme sillä kertaa kengät lopulta ostettua. "Äiti, nää on aika nolot" oli kommentti näitä sovittaessa. Selitettyäni, että talvella ei voi kulkea pikku tennareissa, mutta jos näin haluaa tehdä niin lumileikkeihin ei voi osallistua ja ulkoilukin rajoittuu eskari matkan kävelyyn ja takaisin kotio. Eivät ne enään niin nolot olleetkaan. 

Nyt, kun varusteet on testailtu ja sopiviksi havaittu. Niin ei muutakuin lisää lunta odotellen. 

Ticket to heaven India set 128 

Polarn o. Pyret 122


Molo kids kenzie 6/8 (skydiver)

Halti 33

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)