torstai 25. lokakuuta 2012

Arjen laiskuutta

Onpa taas monta asiaa, mitä "pitäisi" tehdä. Ei vaan millään viitsi. Tiskit pitäisi tiskata, pyykkiteatteria pyörittää, imurointi olisi ihan bonusta myöskin, leluista puhumattakaan, jotka tuttuun tapaan ovat levinneet ympäriinsä. Ehkäpä tässä päivän kuluessa hiljalleen asiat rullaavat eteenpäin. 

Meilläpä on tänään herätty "pirteänä" 5.30.Normaalisti siis heräilemme siinä 8 jälkeen. Syöty aamupuurot jo 7.00. Joka tavallisesti syödään 10 aikaan.. Onnekseni olin kerrankin mennyt ajoissa nukkumaan. Harvinaista sekin. Vesseli nukahtikin jo ensimmäisille päiväunilleen 9 aikoihin (nukkuu edelleen), kun saattelimme Vekaran eskariin. Pienesti pakkasta ja aurinkoinen aamu, piristivätkin kummasti, parin sateisen ja pimeän aamun jälkeen. Ulkona nukutut päiväunet vähän jännittävät taas minua. Koko ajan pohdin, että onkohan nyt tarpeeksi vaatetta vai onkohan sitä ehkä liikaa. Aina samat pohdinnat, oli vuodenaika mikä hyvänsä. Tuntuu ettei sitä koskaan opi. Yskä ei kuulosta ainakaan vielä helpottaneen. Viikko tässä taas flunssailtu. Itsellekkin meinaa flunssa iskeä. Torjun sitä vitamiinen purkista, runsaalla teen (ja kahvin) juonnilla, sekä syömällä pakkasesta lakkoja. 

Tilasin Vesselille -30% alennuksella wilmikseltä HULINA koodilla Molo Kids Fern haalarin ensi vuodeksi. (Iso kiitos Äidilleni, haalarin sponsoroimisesta). Toivon, että 92 koko ei ole liian pieni tuolloin 2vuotiaalle. Nämä minun poikaseni, eivät muutenkaan mitään jättiläisiä ole. Kuten veikkauksen mottokin, "Jos ei veikkaa, ei voi voittaa" näillä mennään. 

Tänään on vihreäpäivä. Kik kid colleget 80 ja Lindex "murkku" body 80.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)