tiistai 16. lokakuuta 2012

Syysloma

Eräänä iltana sää pääsi yllättämään kuitenkin positiivisesti. 
Syyslomalla suuntasimme pohjoiseen. Jaoimme matkapäiviä useammalle päivälle viikon ajaksi. Pienin matkalainen ei millään tavoin nauti automatkustamisesta. Tämä reissu sujui kuitenkin hänenkin kanssaan jo huomattavasti mukavammin verrattuna vaikkapa meidän juhannus reissuumme. Kilometrejä viikon aikana auton mittariin saatiin 1220km. Joten kyllähän siinä jokunen tovi meni istuskellessa. 

Säät eivät olleen kovinkaan suotuisat meille. Joka päivä sateli, tämä oli kylläkin tuttua jo kesän mökki reissuilta. Joten en kovinkaan kummoisia ulkoilukelejä odottanutkaan. Testiin pääsivätkin molon vk-vaatteet. Vekaralla vk-housut ja Vesselillä vk-haalari. Yhtenä päivänä satoi aivan kaatamalla, pojat eivät tästä välittäneet (serkukset). Leikkivät kaikesta huolimatta ulkosalla. Pipot, hanskat ja takit märkinä. Vekaran housut kuitenkin pitivät veden ulkopuolella. Jes. Toivotaan, että veden pitävyys pysyy jatkossakin. 
Vesselin tutustuessa hiekkalaatikon saloihin, maatessa märällä laiturilla jne. piti hänenkin haalarinsa kosteuden ulkopuolella. 

Kun reissussa oli oltu 2yötä, alkoi poikien nokat vuotaa. Lomalla ja flunssassa. Kuinka tyypillistä. Kotiin päästyämme käytin pojat lääkärissä ja korvatulehdukset sieltä löytyi. Vekaralla ollut viimeksi 3vuotiaana ja nyt sitten 6vuotiaana. Vesselille tämä oli ensimmäinen, jospa ei kovin tiuhaan jatkossakaan tule. 

Alla kuvia reissulta. 
Vasta rantaa ei kovin tarkasti nähnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)