maanantai 6. toukokuuta 2013

Ylimääräinen "vappu" mökillä

Olen viimeaikoina viikonloput viettänyt ahkerasti töissä, joten viikonlopun mökkireissu tuli enemmän kuin tarpeen. Automatkat menivät ihan sujuvasti. Vesseli ei enää huuda yhtäsoittoa 80km putkeen niinkuin vauvana (onneksi). Viihtyy hereilläkin autossa maisemia katsellen ja 
matkaevästä mutustellen. Vekaran matka sen sijaan on nykyään "niin tylsääää" kun ei voi pelata ja katsoa dvd:tä. Vesseli aloitti huudon välittömästi, kun Vekara kaivoi dvd/pelikoneen laukusta.

Säätiedotus lupaili aurinkoista, mutta pilvinen sää odotti perillä ja jatkui koko viikonlopun yli. Onneksi ei tullut lunta. Kevään merkkejä näkyi niin, sisätiloissa kuin ulkona. Ulkona hämähäkit kurkistelivat terassin raoista ja sisällä muurahaiset yrittivät löytää omaa paikkaansa. Vesseli hämmentyi pienistä kipittejöistä alkuun, mutta Vekara näytti mallia kuinka muurahaiset tallotaan, niin johan alkoi pomppiminen. -Pojat- Rantasauna saatiin myös käyttöön, koska jäät olivat suurimmaksi osaksi jo lähteneet. 
Lauantaipäivä meni ulkoillessa ja ilta jääkiekkoa katsellen. Oppi Vesselikin tuulettamaan maalin tullessa. Mahdollisesti muiden tuulettaessa innoistui huutamaan hänkin. Vesseli viihtyi pikku autojen ja beybladien(?) parissa sisällä. 
Vesseli ja Vekara ottivat sählymailat mukaan, joten pieni peli saatiin pihalla käyntiin. 

Yö ei ollutkaan niin herkkua sitten. Vesseli heräili puolentunnin - tunnin välein läpi yön. Siinä sitten pirteänä kohti kotia. En nukahtanut rattiin. Hyvä niin. Tänään lääkärissä käynti paljastikin huonon yön syyksi korvatulehduksan. Kyllähän tässä jo tovi ehtikin vierähtää ilman antibiootteja. 

Tänään laittelin kesäkukkia ruukkuihin, torstaina hain taimet ja niistä olin jo 1 onnistunut hukuttamaan ja 1 kuivattamaan. Tänään sain myös myrkyttää ensimmäiset kirvat orvokistani. Jes! Olen niin mahtava näiden viherkasvien kanssa. Jännityksellä jäämme seuraamaan, kuinka tulevat menestyvät sokeriherneemme.

Huomenna menemmekin tutustumaan Vekaran kouluun. Jännäpäivä edessä. 

Alla kuvapläjäys viikonlopusta. Aurinkoista alkanutta viikkoa!
Ihmeellinen tuuliviiri. 

Muurahainen tuli häiritsemään beyblade leikkiä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)