keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Tulevaan kesään x2 ja muuta lätinää

Jep. Keskiviikko ja olen "aivan loppu". Onneksi torstai katkaisee viikon. Maanantaina pyykättiin ja käytiin lääkärissä Vesselin kanssa. Tiistaina tutustuttiin Vekaran kouluun ja käytiin istumassa puheterapian odotushuoneessa, olin merkinnyt kalenteriini väärän päivän. No tulipa käytyä. Illalla vielä kiiruhdin asukaskokoukseen .Tänään kiirehdimme heti aamusella eskarille Äitienpäivä kahville ja aamupalalle. Onhan se kiva kun on ohjelmaa, mutta kyllä tämä 3päivää putkeen on minulle jo ihan liikaa. 
Oikean viikonlopun yöt vietänkin jälleen töissä. Saan kuitenkin Äitienpäivän viettää kotosalla ja "vapaalla" vaikkakin aamusella olen vasta töistä kotiutunut. 

Olen toisinaan kummastellut vanhempia jotka pukevat lapsensa samanlaisiin vaatteisiin keskenään. Pyykkejä läpi käydessäni huomasinkin, että pojilla on Paljon samanlaisia vaatteita. Ensimmäiset samispaidat tuli ostettua Vekaran toiveesta ja siitä se sitten lähtikin. Nyt kuitenkin olen huomannut kahden vilkkaan pojan äitinä, ettei suinkaan ole huono juttu, että lapset kulkevat samanlaisissa vaatteissa. Etenkin kesän rientoja ajatellen. Oli kyseessä sitten isompi tai pienempi, joka keksii lähteä aivan päinvastaiseen suuntaan meidän muiden kanssa, kun silmä välttää, on minulla (toivottavasti aina edes toinen lapsista tallessa) voin kertoa lapsella olevan "juuri tällaiset vaatteet päällään". 

T-paitoja kesää varten on jo kertynyt muutamia, mutta vaatekaappeja tutkiessani huomasin shortsien olevan täysin kadoksissa. Löysin Vekaran kaapista shortseja tasan 2kpl ja Vesselin laatikosta 0. Mitähän sitä on talvella tullut oikein touhuttua ja mihin ihmeeseen minä olen jemmannut Vekaran vanhat shortsit. Tiedän varmasti etten ole pois antanut/myynyt. Siis varastoja penkomaan ja täytyy varmaan kaupasta parit samispökät hakea. 

ps. Kesäkukkani eivät kuolleet vietettyään ensimmäisen yönsä ulkona. Jes!

Polarn o. Pyret

Lindex

H&M
pps. Tämä olikin sadas postaukseni. Huisia.

4 kommenttia:

 1. Hyvä järkiperustelu samistelulle, hih! :) Minäkin olen ostanut parit samistelupaidat pojille kesään, samaa kuosia mutta eri väriä...

  VastaaPoista
 2. Täytyyhän ne perustelut olla kunnossa ;) ..enhän minä muuten, muttakun :D

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut samistelukammo, mutta ei ole enää ja syitä on samoja kuin sulla. Ihania t-paitoja! Huolisin samat meillekin samisteluun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autot ja robotit tuntuvatkin olevan poikien juttu tällä hetkellä :)

   Poista

:)