torstai 16. toukokuuta 2013

Kesä On Täällä!

Kesän ensimmäinen pääskynen bongattu. Näin eilen illalla taivaalle lentelevän ja tänään näinkin jo useamman (kolme). Se on siis kesä. Ihanaa, on sitä jo odotettu. Aamusella saattelimme Vekaran eskariin ja tulimme kotio laittelemaan kahvit valmiiksi, että odottamamme kahviseura saapuisi paikalle. Sää todellakin suosi meitä. Terassilla istuskelu oli mitä parhainta. On ihanaa, ettei tarvitse pakata vaatetta päälle monia kerroksia. Nautin todella. Yleensä palelen aina, mutta tänään oli sopiva. Ei tuullut, luultavasti siksi.
Onneksi olin jo aamulla laittanut poikien korviin, niskaan, poskiin jne. aurinkorasvat.

Vesseli on useampana päivänä nulahtanut päiväunilleen vasta 15jälkeen ja herännyt 18 jälkeen, arvaatte varmaan mitä se tietää yöunille menon kanssa... Tänään ulkoilu ja aurinko väsyttivätkin pojun niin, että hän nukahti rattaisiin siinä hieman ennen 13. Jes. Joten yöunille päästiin noin suunnilleen aikataulussa. Huikeaa.

Ja koska sää oli kesäinen, näyttivät myös kesäkukkani kauniilta. Ainakin Orvokit. Niitä tänäkesänä eksyikin vähän kaiken värisiä omiin ruukkuihinsa. Päivänsini-köynnöksilläni näyttäisi olevan joku hätänä. Ehkä liian kuuma paikka sittenkin niille..Laatikkoon on kyllä tulossa muitakin kukkia, kun vain keksisin että mitä.
Tänä vuonna kylvimme laatikoihin myös hyödyllisiä juttuja. Sokeriherneitä. Ensimmäiset kylvökset jo pilkistelevätkin mullan alta. Jospa muutama herne saataisiin.

Vesselin et Vekaran kivikokelma.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)