sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Äidin Musta-Valkoinen Kevät

Tänä keväänä uudistusta on kaivannut myös minun vaatekaappini. Raivausurakan tehtyäni jäi jäljelle vain muutama perus toppia, farkkuja joita en varmaankaan tule koskaan käyttämään (mutten raaskinut vielä luopua) ja pari pitkähihaista. Myös kevättakki tuli tarpeeseen. 

Istuinpa sitten eräänä iltana koneen ääreen takkia metsästämään. Takki löytyikin Bubbleroomista. Musta parka/maiharitakki. Perusvaatteita tilailin tutusti ja turvallisesti h&m:ltä.
Tänä keväänä vaatekaappini sai täydennystä musta-valkoisista ja erityisesti raidallisista vaatteita, balleriinoja myöten. Pari neonväristä toppiakin eksyi matkaan, mutta täytyyhän sitä jotain värikästäkin kaapissa olla. 

Hiukseni vaihtoivat väriä pitkän pohdinnan ja arpomisen jälkeen. Olin jo todella menettää järkeni näiden kampaajan tuhoamien (liian lyhyiksi leikatun) hiuksien kanssa. Mutta tämä uusi väri vähn rauhoittaa tilannetta. Väri nyt ei ole sellainen kuin ajattelin, mutta harvemmin itse värjäämällä onnistuu muu kuin musta. Tukka on kuitenkin mielestäni niin kamala, etten siitä kuvaa tahdo ottaa. Se jääköön siis mielikuvituksen varaan. 

Takkini on siis bubbleroomista, ruudullinen huivi h&m:ltä, 
väriläiskänä punaiset viking kumisaappaat (tyttösten malli). 
4 kommenttia:

:)