maanantai 8. huhtikuuta 2013

Veijareiden keväiset kengät.

Eilen satoi lunta ja tänään saapuivat poikien keväiset lenkkarit.
Tilasin laiskuuttani kengät Brandos.fi:stä pääsiäisenä, sillä tilauksen loppusummasta sai vielä -20%.
Molemmilla valikoituivat kangaroos -merkkiset lenkkarit. Varsinkin Vekaralla on "kenguru" kengät todettu hyviksi, jalkaan sopiviksi ja kestäviksi. 

Vesselin lenkkarit ovat kokoa 25. (Kauhistus ja järkytys, ei voi mun pienellä olla niin iso jalka).
Kengät ovat oikein kirkkaan limen väriset. Vilkkuvaloilla luonnollisesti varustettu. Olipa Vesselistä kiva kokeilla kenkiä. Töms Töms ja sitten ihmetellä kun valo alkaa vilkkumaan. Jes. Kasvun varaa toki on, kävely näytti kuitenkin sujuvan oikein hyvin. Käyttöön tulevat myös Kavat 24, jotka toistaiseksi menevät jalkaan. Nokian 23 ovat onneksi reilua mallia ja mahtuvat näin ensalkuun. Harmikseni jouduin 23 adidakset siirtämään jo pois. Auttamatta liian pienet. Talvikenkinä käytetyt superfitit ovat kokoa 24. Niissä on pohjallisesta katsottuna enää 0.5cm kasvuvara. Jospa voisimme ne kohta jo siirtää pois käytöstä. 

Vekaran lenkkarit puolestaan kokoa 34. Ottaa kohta äitinsä kiinni kenkien koossa. Vaatimukset hänen kenkien kanssa ovat hyvin yksinkertaisen. Vahvistettu kärki, sillä jalkapalloa potkitaan pihalla päivittän. Niin eskarissa kuin kotonakin. Lenkkareilla täytyy myös olla hyvä juosta. Eihän lapsi nyt voi kävellä (mutinaa....). 

Meillä mennään siis kenguru meiningillä tähän kevääseen, kunhan vain lumet sulaisivat ensin. 
Kevät! Olemme valmiina ihan oikeaan välikauteen, voisitko jo tulla?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)