tiistai 5. helmikuuta 2013

Voi Hiisi!

Päätin huvikseni sovitella Vesselille ensitalveksi jemmaan ostamaani Molo Kids haalaria. Koko 92. Vesseli oli 1v neuvolassa 74,5cm ja nyt 5kk myöhemmin ei pituudesta ole oikeastaan tarkkaa käsitystä. Ehkäpä 79-81cm hujakoilla. 

Ei näytä haalari mitenkään erityisen jättimäiseltä, vaikkakin lahjeet olivat toki ainakin sen 7cm liian pitkät... Saas nähdä kuin käy. Sovittamaan aloimme, siksi että yritin saada käsitystä, minkä kokoisen haalarin syksyksi hommailen. Vesselin kun olisi silloin tarkoitus päiväkotiin mennä. Koen, että siellä haalarit ovat helpompia kuin 2osaiset. 


Pahoitteluni hämärästä kuvasta. Ei tuo aurinko taas ole halunnut näyttäytyä.
Tämä oli nyt tällainen pikapostaus. Yritän kuulumisia kirjoitella paremmin tässä piakkoin. Eskarilaisen kanssa ilmaantunut uusia hmm.. erityispiirteitä. Joita kävimme puheterapeutin kanssa aukomassa. 
Niistä lisää sitten. 

3 kommenttia:

 1. Kyllä mä uskon, että haalari on ok ens talvena. meidän veikko oli suunnilleen ton pituinen, vajaa 80cm viime kevään lopulla ja piti tän talvista molon haalaria jo silloin edellisen jäädessä pieneksi. haalari on siis 92cm. Nyt poika on n. 88cm hujakoilla ja haalari on edelleen hyvä. noi molot kun on niin jänniä mitoitukseltaan, että menevät pitkään.
  Jotkut ovat sanoneet, että tän kevään vk-haalarit olisivat naftinpaa mitoitusta kuin edelliset, ehkä siksi kannattaisi ottaa koko 92cm vk-haalaristakin syksyksi?
  mietin nimittäin myös, minkä kokoisen haalarin hankkisin Toivolle. veljeltä jää 92cm, mutta se on varmaan iso, mut jos uudet haalarit onkin naftimpia, pitääkö mun ottaa uudestakin koko 92cm? ehkä asia selviää kevään mittaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko jutut ovat kyllä välillä niin veikkausta ja lottoamista. Entäs jos lapsi keksii kasvaa Paljon, tai päin vastoin, ei juurikaan ollenkaan ?! Elämässä täytyy olla jännitystä :D

   Poista

:)