maanantai 3. syyskuuta 2012

Viileitä aamuja ja lämpimiä päiviä


Syksy on kyllä pukeutumisen kanssa vaikeaa aikaa. Aamuisin on viileä ja päivällä hyvinkin lämmin. Tuntuu, että lapseni läkähtyvät mennen tullen liian vaatetuksen alle. Aamusella isompaa saatellessa eskariin oli jälleen viileä, joten vaatetta tuli laitettua enemmän. Lämpötilat meillä vaihdelleet +10-+15 välillä, kuitenkin eskarille päästyä sai puhista ja puhkua, kun oli turhan lämmin. Päivällä onkin jo yli +20, vaatetus kevyempää, silti perille päästyä sama homma kuin aamulla. Enkö ikinä opi? 

Päivärytmimme on näin syksyn ja eskarin myötä säännöllistynyt. Hyvä niin. Alkoikin olla rassaavaa miettiä päivittäin, mitähän sitä tekisi. Varsinkin, kun unenlahjat on olleet aikas hyvät ja pitkään on nukuttu. Nyt siis heräämme 8aikoihin, viimeistään. Eskarille lähdemme niin, että olemme perillä 0900 aikaan. Käymme pienemmän kanssa saattelemassa isomman ja tulemme kotiin touhuilemaan kotihommia. 
Koska olen tällä hetkellä kotiäitinä, niin en näe syytä siihen, miksi Vekaran pitäisi eskarin jälkeen jäädä päiväkotiin. Joten 1300 olemme häntä hakemassa Vesselin kanssa. Kotimatkalla on pieni puisto, jossa usein pysähdymme hetkeksi. Sään mukaan. 
Keinuminen on niin Vesselin, kuin vekarankin mieleen. Hiekkalaatikko on uusi ja mahtava juttu myöskin, mutta kenkäongelman vuoksi nyt hieman tauolla. Jospa ne ihanaiset kenkäset saisimme tälläviikolla kotio asti, niin päästäisiin taas hiekkakakkuja taputtelemaan. Vaikka kyllä ensihätään kumisaappaissakin onnistuu. 
Vekara antaa Vesselille vauhtia.
Lisää hiekkaa oli tuotu keinujen alle ja varpaat ylettyivätkin soraan. Huisia!
Ihanainen maxomorran tähti paita
HOX!! Huomioikaas Polarn o. Pyret lahjakortin arvonta Riikan blogissa.

2 kommenttia:

:)