torstai 30. elokuuta 2012

Utuinen aamu

Lämmin mutta utuinen syysaamu
Kävinpä isomman pojan kanssa eilen lääkärissä, kun alkoi ymmärrys loppuakastelu ongelman kanssa. Vekara on jo eskarilainen, joten uskoisin häntäkin ongelman häiritsevän ja nolottavan. Ongelmaa on ollut noin vuoden ajan. Alkuun mietinkin, että johtuuko ongelman alku Vesselin syntymästä. Koska asiaan ei kuitenkaan tullut tässä ajan kanssa helpotusta, ehkä pikemminkin kastelua on tullut enemmän, päätin mennä asian kanssa lääkäriin.  Neuvolassa olen asian ottanut puheeksi, mutten ole saanut vastakaikua, enkä vastauksia ongelmaan. Nyt, kuitenkin sain tarpeekseni ja varasin ajan. Pääsimme lääkäriin ja pojalta löytyikin yllättäin korvatulehdus. Se saattaa aiheuttaa osan yöllisistä haahuiluista. Saimme myös lääkityksen kasteluun. Iltaisin otettava lääke, jonka pitäisi vähentää ilmeisesti virtsan erittymistä ja näin vähentää öistä pissaamisen tarvetta. Jäämme seuraamaan tapahtumien kulkua ja edistymistä asian kanssa. Ja kun asiasta eskariin mainitsin, niin sain vastaukseksi, että kyllä me näille painotamme että itse pitää muistaa vessassa käydä. Onhan sekin hyvä, mutta kun se ei ole meillä nyt se asian ydin. Harmistus. Täytyy jutella vielä toistamiseen jonkun toisen hoitajan kanssa aiheesta. 

Onko muilla kokemuksia aiheesta? tai vastaavanlaisesta lääkkeestä? Onko siitä ollut hyötyä? Näiden ongelmien pitäisi poistua lapsen kasvaessa. Toivon siis parasta. Inhottava ongelma. Uskoisin, että päiväsaikaan ongelmana on erityisesti malttamattomuus. Yöt onkin sitten toinen tarina, eikä unissaan kävely ja haahuilu ympäriinsä auta asiaa. 

Molo kids softshell nordic

Lisää vaatetuksesta.. Siinä meidän pienimmän ns. kauppatakki, Molon softshell. Ihanan pirtsakat värit. Tykkään kovasti. Onnistuin tuon -50% alennuksesta Jumbon punavuorenpeikosta viime kesänä. Tuohon kimperin pipoon ihastuin jo viime keväänä. Tilasin kevääksi popilta turkoosin kuoritakin ja isommalle vihreän softshellin. Alennuksesta nekin. Postia odotellessa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)