tiistai 14. elokuuta 2012

Syksy tuli, vaikka kesäkin jäi viettämättä.

Syksy saapui ja toi mukanaan pienet koululaiset. Oli mukava huomata, että tässä lähellä on koulun aloitukset huomioitu ja pieniä koululaisia oli aamulla tien ylityksissä auttamassa ja vahtimassa aikuisia. MLL-liivit päällä näkyi useampia aikuisia tienylitys kohdissa, sekä vastaamme tepasteli pari kappaletta ratsupoliiseja. 

Ristiriitaisin tunnelmin kuitenkin syksyyn. Mukava kun esikoinen aloitti eskarin ja osan päivästä saamme pienemmän kanssa touhuta kaksin. Voin sanoa, että kylläpä hermot ovat tänä aamuna levänneet. Aamukahvin sai juoda rauhassa ja pienempikin sai kaipaamansa ruokarauhan. 
Syksy myös tarkoittaa pienemmän täyttävän vuoden. Vauvani on kasvanut salaa isoksi. Varsin harmillista. Täytyypä muuten opetella valmistamaan herkullinen voileipäkakku, tulevia kekkereitä varten. 

Kesä vain suhahti ohitse. Muutamia lämpimiä päiviä oli. Kuitenkin tuntuu, että kesä loppuu ennenkuin ehti alkaakkaan. Linnanmäen reissukin on vielä käymättä. Jospa säät vielä sallisivat ja pääsisimme käymään sielläkin. Muilta osin kaikki pakolliset kesän retket onkin tehty. Harmillista, ettei rannalle päästy tämän kesän aikana ollenkaan. Parempia kelejä ensi kesältä toivoen. Jospa sen saisin myöskin vielä kotona vietellä. 
Olisin oikein tyytyväinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)