lauantai 4. elokuuta 2012

Syksy lähestyy

Iltalehti uhkailee ensiviikolle kylmää, jopa alle 15asteen lämpötiloja. Tutkailinkin lapsosten ulkovaatetustarpeita ja hyvältä näyttää syksylle. Pienemmälle on 3 vk-haalaria, en tosiaan tiedä kuinka näin on päässyt käymään..(jotain vaikutusta saattoi olla jumbon punavuorenpeikon loppuunmyynnillä). Isommallekkin löytyy pari takkia ja ulkoiluhousuja siihen kaveriksi.

Talveksi pienemälle on myöskin 3 haalaria, puolustuksena voin sanoa ostaneeni vain yhden. Alennusmyynnistä keväällä ostin ja kaikki ovat hieman eri kokoisia. Kasvu huomioiden. Isomman kohdalla viime kevään alennusmyyntien hankinnat eivät osuneetkaan ihan nappiin. Kasvunvaraa huomattavasti liikaa. Siispä tilasin Vekaralle uuden haalarin, kaapissa olevan 2osaisen toppa-asun tilalle. Sen saapumista odotellessa. Keväällä hankkimani jääköön odottamaan kasvupyrähdystä. Kyllä se joskus sopii. Ainahan on Vesseli odottamassa vuoroaan, jos ei Vekaralla tule pidettyä. Onhan noita muitakin vaatteita tullut säilöttyä jo useampi vuosi, ilman sen kummempaa syytä. "Jos niitä vaikka sattuisi tarvitsemaan" on mielestäni ihan pätevä syy tällä kertaa. Samasta syystä taitaa oma vaatekaappi tursuta kaikea turhaa vähän enemmänkin.

Toppahaalari
Polarn o. Pyretin haalari siis kyseessä. 
Tietenkin asusteet kuuluvat syksyyn ja talveen.
Niiden hankinta on meilläkin vielä edessä, mutta ihania pipoja on mahdollisuus voittaa arvonnasta. Siitä kiitos kuuluu käsistään taitavalle anana:lle. Omaa suosikkiani en osaa kyllä valita.
 Kaikki kelpaisivat tähän osoitteeseen.

Käykääs muutkin osallistumassa  @ anana blog.Viileitä säitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)