perjantai 6. heinäkuuta 2012

Ihana aurinko

Ihanaiset hellepäivät! Nopeimmat ovat ehtineet jo valitella kuumuutta ja toivoa syksyä. Pöh! sanon minä. Suomen kesä on lyhyt ja siinä ei paljon ehdi hellepäiviä kertyä. Heinäkuun alku meneillään ja vasta muutamasta hellepäivästä päästy nauttimaan, muutoin on melkein villahousut jalassa saanut ulkona touhuta.


Tänään olimme Vesselin ja Vekaran kanssa retkeilemässä Seurasaaressa. Retki ei alkanut kovin hyvin. Ostettiin kioskilta jäätelö ja lähdettiin kävelemään seurasaaren siltaa pitkin kohti saarta. Puolessa välissä siltaa lokit kiinnostuivat hieman liikaa Vekaran jäätelöstä ja piirittivät tätä. V säikähti kovasti ja lähti juoksemaan karkuun lokkeja. No arvatahan saattaa että hyvinhän tässä ei käy. Hetken päästä V on pitkin pituuttaan soralla ja jäätelö tietenkin lokeilla. Harmistus oli valtava.

Ei muuta kuin uutta yritystä putkeen. Ihanat jäätelö tädit antoivat Vekaralle ilmaiseksi uuden jäätelön, joka syötiin siinä kioskin nurkilla hätäisenä ja pelokkaana, lokkeja vilkuillen. Onneksemme tämä saatiin syödä kuitenkin rauhassa. Jäätelö tuli syötyä ja jatkoimme tuulista siltaa pitkin kohti saarta.

Saarella kuljeskelimme polkuja ristiin rastiin taloja katsellen, muutamissa Vekara kävi sisälläkin. Vesseli nukkui tyytyväisenä päiväunia rattaissa. Kun kello näytti sopivasti, levitimme viltin maahan ja söimme eväät.

Loppujen lopuksi ihan onnistunut reissu, vaikka ikävältä alku näyttikin.

Uteliaita oravia.

Toivottavasti aurinkoa riittää loppukesälle yhtä paljon. Jossain taisi kuitenkin lukea, että hellettä viikko ja sitten taas viilenee.. Oikeasti.. Kyllä siitä kylmästä ja nihkeästä säästä saadaan taas talvella nauttia enemmän kuin tarpeeksi. Peukut pystyyn siis lämpimille säille, niin että jatkossakin pääsee tänä kesänä retkeilemään ja kiertämään saaria.


Ei nuo tämän päivän lapset ymmärrä tällaisen puhelinkopin käyttötarkoitusta ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)