keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Sairastuvalta, hyvää huomenta!

Niinhän se vaan flunssa tuli kaveriksi piristämään meidän päivää ja etenkin öitä. Onneksi juhannukseen on vielä reilu viikko aikaa, joten tästä pitäisi kaiken järjen mukaan toipua siihen mennessä.

Kun tämä koneella istuminen on ollut tapa jo vuosikausia, niin lasten myötä mukaan on tulleet tietenkin lastenvaatteiden katselu ja ostelu netistä. Voi voi.. Siihen soppaan se minäkin olen joutunut. Tilasin juuri kahdesta eri nettivaateliikkeestä lapsille vaatetta. Caacabaanasta ja Ratkiriemusta. Molemmissa oli aivan liian makoisia vaatteista poistokorissa. Caacabaanasta tilasin 10.6 ja Ratkitiemusta 12.6. Tänään oli s-postiin ilmestynyt R:stä, että paketti on jo toimituksessa ja C:ssä vielä käsittelyssä. Näitä ihanuuksia odotellessa siis.

En ole pitänyt itseäni mitenkään merkkiriippuvaisena, Vekaralle vaatteet on enimmäkseen H&M:n valikoimaa. Nyt kuitenkin olen tämän pienemmän myötä onnistunut hurahtamaan täysin, kaikkiin ihaniin värikkäisiin kuoseihin, mitä valitettavasti ei saa ihan joka liikkeestä ja niille näyttää hintaakin kertyvän ajoittain aikas paljon. Toivottavasti ovat myös kestäviä nämä uudet tuttavuudet. En kuitenkaan haluaisi tunnustaa merkkiriippuvaisuuttani vielä. Tosin huomaan tutkailevani tarkemmin eri nettikauppojen poistotuotteen tarkemmin kuin toisten.

Nyt aamupäiväinen kahvihetki aurinkoisella terassilla.
 Kerrankin kun tuo aurinko vähän näyttää lämmittävänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)