torstai 14. kesäkuuta 2012

Apinoimassa

Korkeasaaren silta. Mustikkamaan suunnalta.

Joka kesä on tietenkin tapana käydä Korkeasaaressa pällistelemässä elukoita. Aina tuulee ja eläimet ovat piilossa, joko ruoka levolla tai sitten muuten vaan lepäilemässä keskellä päivää. Vekara ei tainnut ihan alkuun ymmärtää minne olimme menossa ennen kuin auto oli parkissa ja huomasi seisovansa Zoo kyltin edessä. "Ollaanko me oikeasti menossa eläinpuistoon.." En ihan tarkkaa käsitystä saanut, että mihin hän meidän alunperin luuli menevän.


Muutaman elukan onnistuimme näkemään. Suosikkia ei Vekaralle löytynyt ja Vesseli ei niiden päälle vielä ymmärtänyt ollenkaan. Vesseli keskittyi lähinnä syömään aurinkolasejaan ja repimään sukkia pois jaloista.


Harmikseni huomasin myös kanssa kävijöissä näitä alkoholia nauttineita, joiden käytöksessä se myös näkyi. Eräskin isäntä kännissä työnteli eukkoaan pyörätuolissa, joka oli jalka paketissa (en lähde arvailemaan miten sen on telonut..) ja huusi lapselleen. Tyttöä en nähnyt, joten tämän ikä jäi epäselväksi, villinä veikkauksena sanoisin, että kouluikäinen. 


 Korkeasaaressa oli ollut ART MEETS SAND kansainvälinen hiekkaveistoskilpailu 6.-10.6.12


Tämänpäiväinen reissu selvittiin ilman suurempia välikohtauksia.  "ÄITI, MÄ EN HALUU MENNÄ KOTIIN!!" huutoa lukuunottamatta, lähtöä tehdessä. Apinalinna ei kuitenkaan kuulostanut Vekaran mieleen olevan, joten kotiin hän kuitenkin päätti tulla kanssamme.
Kotiin päästessä oven raossa odottelikin paketti caacabaanasta. Jes! Ihanaiset paidat pojille. Molemmille maxomorran tähtipaidat ja Vesselille liandlo:n autoileva krokotiili paita & body. Vekara olisi ilmeisesti halunnut sellaisen myös. Näin tällä kertaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)