sunnuntai 11. elokuuta 2013

Lomalta palattu ..

Lomareissut alkavat olla jo takana päin. 1½viikon aikana ajokilometrejä kertyi noin 2000km. 
Selkä ja takamus kiittävät. Ehdimme toki uida, kalastaa, poimia mustikoita ja mansikoita, pyöräillä, grillata, saunoa, shoppailla, Kyläillä, pelailla ulkopelejä ja lomailla. 

Enimmäkseen säät suosivat meitä. Aurinkoa ja lämpöä riitti. Kerran reissun aikana piti kaivaa ulkoiluvaatetta ja takkia päälle. Muutoin shortsit ja teepparit olivat kovassa käytössä. Onneksi oli mahdollista pestä näitä välillä (kiitos siitä!) En osannut arvatakkaan, että loma sujuisi niin helteisissä merkeissä "Pohjoisessa!"

Tarkoituksemme oli päättää reissu Muumimaailmaan, mutta huonoksi onneksemme "Taivas repesi" juuri, kun saavuimme Naantaliin. Onneksi olimme sentään aamulla virkistäytyneet Sokos Hotel Caribiassa, joten päivä ei täysin hukkaan mennyt. Ehkä käymme vielä uudelleen Naantalissa elokuun aikana tai sitten retki saa siirtyä jälleen vuodella. Yritimme kuitenkin.

Vesseli keksi lomanaikana, että äiti on taas Se juttu! Äidin perässä kuljetaan koko ajan, ja kenenkään muun syli ei kelpaa. Äidin täytyy myös olla se joka syöttää tai muuten jää ruoka lautaselle. Uimaan mennään vaan ja ainoastaan äidin kanssa. Muiden syli ei missään tapauksessa kelpaa, ainakaan ilman megamahtavaa itkupotkuraivaria. Huoh... 

Vekaralle ostettiin koulureppu. Sovittelimme muutamia, joista osa oli Valtavan isoja. Poika katosi repun taakse. Mukaamme tarttui Evertin kirkkaan sininen reppu neon vihreillä heijastimilla. Sopivan kokoinen "pienen" ekaluokkalaisen selkään. Vielä pitäisi käydä penaali ja kynäostoksilla. Taidamme tarvita avaimenperan/nauhankin. Onneksi olen ajoissa liikenteessä. Kouluhan alkaa tosiaan tiistaina. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)