keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Hellettä!
Juhannuksesta onnellisesti selvitty. Olimme mökkeilemässä sukulaisten kanssa saimaalla, joten seuraa oli niin aikuisille kuin lapsille sopivassa määrin. Aurinkoa ja paarmoja riitti. Saldoksi jäi onnistuneesti 1 hyttysen pisto minulle, Vesselille 0 ja Vekaralle useampi mustelma ja muutamia hyttysen pistoja. 

Tänään kävimme nauttimassa helteisestä päivästä Kumpulassa. Olen viimeksi käynyt siellä reilu 20vuotta sitten, eikä ollut minkäänlaista muistikuvaa paikasta. Ihmisiä oli paljon, mutta hienosti mahtui sekaan. 
Seuranamme oli pari työkaveriani lapsineen, samalla myös virkistin muistia paikan sijainnista. Ensi viikolla alkaakin Vekaran uimakoulu, joten toivokaamme loistosäiden jatkuvan vielä pari-kolme viikkoa. 
Koska uimalassa valokuvaus on kiellettyä, ei riemukkaita kuvia saatu tallennettua kuviksi. 
Päällään Vesselillä oli hm:n uimapaita ja uimashortsit, Vekaralla uimashortsit. Itse hypin hetken bikineissä, kunnes totesin, että on kovin alaston olo. Kaivoin kassista maksimekon päälleni. 

Kotimatkalla Vesseli nukahti autoon (saunaan), onneksi sain siirrettyä sänkyynsä nukkumaan. Sillä välin Vekaran kanssa nautiskelimme kesän ensimmäisistä mansikoista ja tädin kotitekoisesta sekamehusta NAM!

Makoisia kesäpäiviä! 1 kommentti:

:)